• Pohjoismainen muotoilu ja hersyvää kukkailoittelua

FinnSchjoll_AnnaHandell.jpg

Kaprifol-astiasto on syntynyt tyylikkään pohjoismaisen muotoilun ja hersyvän kukkailoittelun kohtaamisesta. Inspiraation lähteenä olivat suunnittelijakaksikko Finn Schjøllin ja Anna Handellin rakkaus kasvitieteeseen ja heidän lempikukkansa, kuusama ja hajuherne. Tuloksena on hersyvä astiasto, jossa koristeet suikertavat elävästi posliinin pinnalla.

 

finn_signatur.jpg

Anna_signatur.jpg

 

Mahdollisuuksien astiasto

 • Kaprifol-astiasto on syntynyt tyylikkään pohjoismaisen muotoilun ja hersyvän kukkailoittelun kohtaamisesta. Inspiraation lähteenä olivat suunnittelija kaksikko Finn Schjöllin ja Anna Handellin rakkaus kasvitieteeseen ja heidän lempikukkansa, kuusama ja hajuherne. Tuloksena on hersyvä astiasto, jonka koristeet suikertavat elävästi posliinin pinnalla.

  Kaprifol tarjoaa kauniita yllätyksiä. Keittokulhon kannen nuppi on kukan muotoinen ja kannelle on juuri laskeutumassa pieni lintu.
  Kynttiläkulhon sisäpinta on kiiltävää platinaa, joka antaa kattaukselle ylellisen tuikkeen.


  Suunnittelijoiden eräs lähtökohta oli se, että Kaprifol-astiaston tulisi olla sekä kaunis että toimiva, ja niinpä siinä onkin kaksi kokonaisuutta
  – hillitty platinareunainen valkoinen ja harmaa sekä värikkäämpi kokonaisuus. Kaprifolin monipuolisen koostumuksen ansiosta siitä syntyy yksilöllinen unelma-astiasto riippumatta siitä, pitääkö rohkeasta vai hillitystä värimaailmasta. Molempi parempi? Astiasto on myös mukava käyttää aamiaisastiastona, käytä mukia, munakuppia, kulhoa ja vatia – designia elämän mukaviin hetkiin!


  Kaprifol – kukkaloistoa pöytääsi!

 • Kaprifol.jpg

Rajaa hakua: