• Tutustu astiastoon kotonasi – valitse omasi!

  Valitse suosikkiastiastosi alta ja tilaa oma tutustumispakettisi!


 • Täydennä

  Kun pidät lautasista ja päätät ostaa vielä vähintään kaksi kattausta lisää (kattaus: 1 ruokalautanen ja 1 alkuruokalautanen) normaalihintaan, saat pitää tutustumispaketin veloituksetta. Kiitoksena tilauksestasi saat vielä kaupan päälle haudutuspadan (arvo 89 €).

 • Palautus

  Jos jostain syystä et halua pitää tutustumispaketin neljää lautasta, saat palauttaa paketin veloituksetta asiakaspalautuksena. Sinun pitää vain palauttaa ne meille silloin 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta.

 • Pelkästään tutustumispaketti

  Jos et tällä kertaa halua tilata lisää mutta kuitenkin pitää tutustumispaketin, maksat neljästä tutustumispaketin lautasesta yhteensä vain 49 € (norm. hinta yht. 106,80 €).


 • Haudutuspata kaupan päälle!

  Tarjoa perheellesi ihana, pitkään hautunut ruoka! Kypsennä lihat ja vihannekset pitkään lempeässä lämpötilassa ja luo upean maukkaita ruokia, joissa ravinteet ovat tallella. Parasta kaikesta on, että ruoka valmistuu itsekseen turvallisesti tässä sähkökäyttöisessä padassa – sinulla jää aikaa muuhun. Kätevää, herkullista ja terveellistä!

  220V 50Hz, 190W
  Tilavuus 3,5 litraa

  Saat haudutuspadan kun ostat tutustumispaketin lisäksi kaksi ruokakattausta (2 alkuruoka- ja ruokalautasta) normaalihintaan - saat lisäksi pitää, kiitoksena tilauksestasi, tutustumispaketin veloituksetta - arvo 106,80 €.

 • premie-slow-cooker-fi.jpg