Tutustu astiastoon kotonasi - valitse oma suosikkisi!

 • Meillä on suuri valikoima erilaisia astiastoja, moneen eri makuun. Mikä astiasto sopii parhaiten sinun kotiisi? Haluamme että sinä saat itse kokea astiastojemme korkean laadun ja upean designin, siksi saat tilata valitsemastasi astiastosta tutustumispaketin. Kokeile kotona - ilmainen toimitus ja mahdollinen palautus - ei ostopakkoa!

  Lue lisää tarjouksesta täältä

Kokeile astiastoa kotona!

 • Nyt voit valita ja tilata tutustumispaketin suosikkiastiastostasi ja kokeilla sitä kotona. Me tarjoamme toimitus- ja mahdolliset palautuskulut. Eli vasta kun olet nähnyt lautaset, päätät jatkosta. Silloin päätät täydennätkö astiastoa, palautatko lautaset vai pidätkö pelkästään tutustumispaketin.

   

  Täydennä: Kun pidät lautasista ja päätät ostaa vielä vähintään kaksi kattausta lisää (kattaus: 1 ruokalautanen ja 1 alkuruokalautanen) samasta astiastosta normaalihintaan, saat pitää tutustumispaketin veloituksetta. Kiitoksena tilauksestasi saat vielä kaupan päälle haudutuspadan (arvo 89 €).

  Palautus: Jos jostain syystä et halua pitää tutustumispaketin neljää lautasta, saat palauttaa paketin veloituksetta asiakaspalautuksena. Sinun pitää vain palauttaa ne meille 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Palautettavat tuotteet pitää olla alkuperäiskunnossa ja lähettää alkuperäispakkauksessaan.

  Pelkästään tutustumispaketti: Jos et tällä kertaa halua tilata lisää mutta kuitenkin pitää tutustumispaketin, maksat neljästä tutustumpsipaketin lautasesta normaalihinnan mukana tulevalla maksulomakkeella. Helppoa ja turvallista!

  Takaisin sivun alkuun