09-686 11 444
Ostoskärrysi on tyhjä

Pohjolan Laululinnut tuovat iloa pöytään!

Kauniisti koristeltu Pohjolan kauneimmilla pikkulinnuilla

Astiasto houkuttelee kaikki iloiseen keskusteluun ruokapöydässä!

Pohjolan Linnut - kutsu luonto kotiisi!

Nordens Fåglar servis

Kutsu luonto omaan kotiisi!

Tilaa oma Pohjolan Linnut –tutustumispakettisi! Maasälpäposliini on kauniisti koristeltu kahdellatoista Pohjolan kauneimmalla pikkulinnulla. Suloisesti kuvitetut linnut koristavat katettua pöytääsi vuodenajasta riippumatta. Astiasto sopii niin syksyyn kuin kevääseen!

Kauden tarjous! - 4 osaa vain 12,90 €

NF

TAKUU
 • Astiasto valmistetaan yksinoikeudella Apilanlehdelle.
 • Astiastoa saa vain Apilanlehdestä, eikä sitä voi ostaa mistään muualta.
 • Sinulla on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
 • Korvaamme kuljetuksessa mahdollisesti vahingoittuneen tuotteen täysin.

Johan Möller, TJ, Apilanlehti Oy

Lähetä tilaus
 • Täytä puhelinnumerosi


Kyllä kiitos! Käytän tämän ainutlaatuisen tilaisuuden ja haluan mielelläni katsoa, miltä Pohjolan Linnut -astiasto näyttää kotonani.

 • * Maksat vain 12,90 € tutustumispaketista - toimituskulut maksamme me!
 • * Jatkossa saat uuden kattauksen (ruoka- ja alkuruokalautasen) kerran kuukaudessa edulliseen keräilyhintaan 43,90 €/ruoka- ja alkuruokalautanen (norm. hinta 62 €). Toimituskulut 5,90 € lisätään jokaiseen lähetykseen.
 • * Meillä ei ole ostopakkoa. Päätät itse kuinka monta kattausta haluat.
 • * Saat veloituksetta 4 kaunista Balett-punaviinilasia (á 25 cl) kolmannen lähetyksesi mukana (lisäedun arvo yht. 116 €).

Tilausehdot

 1. Tarjous on voimassa 31.8.2018 saakka. Vain yksi 12,90 €/9,90 €/tai 0 €:n tarjous/talous ja ainoastaan kunkin astiaston uusille tilaajille.
 2. Haluan liittyä veloituksetta ja sitoumuksetta Apilanlehden Tähtikerhoon. Aina kun Apilanlehdellä on edullisia kampanjahintoja, saan kerhojäsenenä tiedon tarjouksista kirjallisesti, puhelimitse (kotipuhelimeen/kännykkään) tai sähköpostitse.
 3. Apilanlehti edellyttää väh. 18 vuoden ikää ja pidättää oikeuden tilauksen hyväksymiseen. Tilaukset lähetetään ainoastaan henkilöille jotka ovat täyttäneet täydelliset ja oikeat yhteystiedot. Teemme luottotietotarkistuksen.
 4. Osoitteita voidaan käyttää suoramarkkinointiin HTL:n mukaisesti. Jos et halua meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme tarjouksia, ole ystävällinen ja ilmoita siitä asiakaspalveluumme, puh. 09-686 11 444.
 5. Asiakaspalvelu palvelee:
  Arkisin klo 09.00 - 17.00 
 6. Voit aina lähettää meille sähköpostia: asiakaspalvelu@apilanlehti.fi