Tonttujen Joulu

  • Tonttujen Joulu -astiasto tuo jo itsessään tunnelman pöytään. Maasälpäposliinin kauniit klassiset kuvitukset ihastuttavat kaikenikäisiä.

  • TOJ_1.jpg

TOJ_2.jpg

Vinkki

Joulupöytään sopii luonnollisesti punainen pöytäliina. Koristele se vielä pienillä paketeilla, näkkärillä, kuusenoksilla, kanelitangolla ja omenilla niin saat uskomattoman kauniin joulupöydän.

TOJ_3.jpg

Vinkki

Tonttujen Joulu –ruokalautaset ja –alkuruokalautaset sekä sydänkulhot tekevät kattauksesta suloisen ja kauniin. Lisää vielä pöytään Moments-sarjan kristallilasit, niin kattauksesi on täydellinen.

  • TOJ_4.jpg

    Joulukuusi herkkupöytään – marengit ja kanelitangot ovat parhampia rakennusmateriaaleja.

  • TOJ_5.jpg

    Moments-kristallilasien timanttihiottu koristelu yhdistyy kauniisti Tonttujen Joulu -astiastoon. Laseissa on ikään kuin lumihiutaleet koristeena. 

  • TOJ_6.jpg

  • Astiaston osia koristavat tontut, oravat, metsäkauriit, hevoset, puput, kissat, pukit ja pienet linnut. Lumenpeittämät kuuset, lumihiutaleet ja platinareunus kehystävät taiteellista kuva-aihetta.

TOJ_7.jpg

Vinkki

Joulupuuro ja keitetyt perunat pysyvät kannellisessa kulhossa katetussa pöydässä hyvin lämpimänä– MUTTA se sopii myös maljakoksi talven kauniille tulppaaneille ja hyasinteille.

TOJ_8.jpg

Vinkki

Näkkärillä ja kauniilla narulla, kuusenoksilla, pähkinöillä ja kanelitangolla luot yksinkertaisen kauniin pöydän.

  • TOJ_9.jpg

    Pienet sydämenmuotoiset kulhot sopivat joulun kaikkiin juhliin! Glögijuhlien manteleille ja rusinoille, herkkupöydän makeisille ja pähkinöille sekä illallispöydän sillitarjoiluun.

  • modell.jpg

    Tonttujen Joulu -astiasto on valmistettu hienoimmasta eurooppalaisesta maasälpäposliinista. Taiteilija Anne Rooslien on kuvittanut astiaston kauniit käsin litografoidut kuva-aiheet.

  • TOJ_10.jpg

    Käytä luovuuttasi ja piparkakkumuottejasi! Paina muoteilla omenaviipaleisiin kauniit kuviot ja käytä koristeellisia omenapaloja juomien tarjoilussa. 

risalamalta.jpg

Riisi á la Malta

  • 2 dl puuroriisiä
  • 4 dl vettä
  • ½ tl suolaa
  • 6-7 dl maitoa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1/2 dl tomusokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria

 

Ohjeet: Keitä riisi suolatussa vedessä n. 10 minuuttia kannen alla. Lisää maito ja anna vetäytyä kannen alla miedolla lämmöllä n. 45 minuuttia. Anna puuron jäähtyä. Vispaa kerma kiinteäksi vaahdoksi ja lisää se kylmään puuroon. Mausta tomu- ja vaniljasokerilla. Tarjoa hedelmäkeiton tai kanelin ja maidon kera.