Ihana syksy!

  • Syksyllä pöydän kattaminen on erityisen mukavaa. Metsä on täynnä sieniä, värikkäitä marjoja ja oksia, joista on helppo tehdä hienoja kokonaisuuksia. Kurpitsat ja kastanjat ovat nyt runsaimmillaan ja parhaimmillaan! 

  • 1.jpg

  • 2.jpg

  • Syksyllä, jolloin luonnon runsaudensarvi pursuaa kauniita herkkuja, on helppo kattaa kauniisti. Käytä koristeluun kurpitsoja, ruusunmarjoja, lehtiä, sieniä, kastanjoita ja muita kauniita luonnonantimia.

  • 3.jpg


    Silkkinauhalla sidotut aterimet ja kiiltävä kastanja toivottavat vieraat tervetulleeksi pöytään.

  • 4.jpg


    Aseta aterimet vesilasiin ja koristele lehdillä!

  • 5.jpg


    Luonnosta poimituilla lehdillä ja kaarnalla teet kattauksesta vähän hauskemman!

  • för_cel.jpg

    Alkuruokalautanen, 26 €

  • mat_cel.jpg

    Ruokalautanen, 28 €

  • djup_cel.jpg

    Syvä lautanen, 27 €

  • aptit_cel.jpg

    Alkupalakulho, 17 €

  • 6.jpg

  • 7.jpg

  • Sienikeitto on helppo ja nopea valmistaa ja hyvä maukas keitto on kaikkien suosikki. Keiton voi mainiosti valmistaa jo edellisenä päivänä ja vain lämmittää juuri ennen tarjoilua. Koristele esimerkiksi persiljan oksalla. Syksyn värikkäillä lehdillä saat aivan ilmaiseksi lisää väriä kattaukseen. Värikkäiden lehtien ympäröimä lautanen luo aidon syystunnelman.

8.jpg

Vinkki

Kankaisen kaitaliinan sijasta asettele laudalle kurpitsoja, ruusunmarjoja, lehtiä, kastanjoita ja sieniä! Jouluna voi käyttää esimerkiksi käpyjä, jäkälää ja oksia.

9.jpg

Vinkki

Kastanjat ovat oiva koriste-elementti. Asettele lautaselle tai kauniisiin laseihin!

  • Provdukahemma_desk_fi.jpg

  • provdukahemma_mobil_fi.jpg