Salt

  • Designed by Nature

  • Salt_1.jpg

  • Kutsu ystäväsi luonnonläheisillä sävyillä, yksilöllisillä lasituksilla ja orgaanisilla muodoilla katetun pöydän ääreen! Saltilla on ainutlaatuinen kyky näyttää hyvältä jokaisessa pöydässä ja tilanteessa – se on yhtä kaunis jokaisena vuodenaikana.

  • Salt_2_fi.jpg

  • Pääsiäiseksi laitamme kivitavaralla katetun pöydän koristeeksi sulkia, pajunkissoja ja koivunoksia, sekä kauniita keitettyjä kananmunia.

  • Mat.jpg

    Ruokalautanen 25,70 €

  • Skal.jpg

    Kulho 25,70 €

  • Fat.jpg

    Vati 140,30 €

  • Kanna.jpg

    Kannu 102,60 €

  • Salt_3.jpg

  • Koristele munat luonnon omilla väreillä! Lisää keitinveteen esimerkiksi puna- tai keltasipulin kuorta, kurkumaa tai punakaalia. Kaatonokkakulhoista tarjoilemme sillit, ja munat isosta kulhosta.

  • Salt_4.jpg

  • Lasituksen luonnonläheiset värit vaihtelevat ja tuovat kattaukseesi yksilöllisen erityispiirteen.

  • Salt_5.jpg

  • Salt_6.jpg

  • Salt_7.jpg

  • Salt_5.jpg

  • Resepti

knacke2.jpg

Siemennäkkäri

12 palaa

  • 2 dl maissijauhoja
  • 0,5 dl kokonaisia pellavansiemeniä
  • 0,5 dl seesaminsiemeniä
  • 0,75 dl auringonkukansiemeniä
  • 0,5 dl kurpitsansiemeniä
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • Sormisuolaa

 

Työvaiheet: Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen. Sekoita kuivat ainekset kulhossa. Keitä vesi ja kaada se kuumana siemenseoksen joukkoon. Lisää öljy ja sekoita. Kaada seos pellille leivinpaperin päälle. Tasoita mahdollisimman ohueksi. Sirottele halutessasi sormisuolaa taikinan pinnalle. Paista uunissa n. 1 tunti tai kunnes näkkileipä on ruskistunut ja rapea.