Ihana kevättalvi!

 • Vielä on lunta maassa, mutta aurinko lämmittää jo ihanasti ja päivät pitenevät. Kasvit, eläimet ja ihmiset heräävät talviunestaan ja on intoa jälleen kutsua ystäviä illanviettoon tai ihanalle lounaalle. Clematis-astiasto sopii kuin nappi silmään valoisiin lounas- tai iltajuhliin!

 • CS_1.jpg

 • Kevättä rinnassa jo? Tuo kevät myös pöytään sievillä kukilla – tulppaaneilla ja syreeninoksilla (saatavana jo kukkakaupoissa) luot tuoksuvan, kutsuvan ja näyttävän kattauksen.

CS_2.jpg

blomma3.png

Vinkki

Etkö ehdi kukkakauppaan ennen illallisjuhlaa? Nouda sipulikukkia puutarhastasi tai laita pöytään ruukkukasvien lehtiä kuten peikonlehden tai saniaisen lehtiä. Tyylikästä, modernia ja helppoa!

 

 • CS_3.jpg

  Kun haluat tyylipuhtaan kattauksen, kata Clematis-astiastolla. Sarjaan kuuluu perinteisten kattausosien lisäksi monta käytännöllistä uutta osaa, kuten 3-kulhosetti puuvadilla tai alkupalakulhot.

 • CS_4.jpg

  Vielä on liian kylmä syödä ulkona. Tuo sen sijaan luonto kotiisi kattamalla vaikkapa monsteran lehdet pöytätableteiksi.

 • CS_5.jpg

  Kaunis astiasto ei ole vain suuria juhlia varten, myös arki-illan päivällinen maistuu paljon herkullisemmalta kauniisti katetussa pöydässä. Tässä Clematis-sarja on saanut seurakseen Diamond-sarjan kullanväriset aterimet.

CS_6.jpg

Vinkki

Muista ettei kukat tarvitse olla pöydän ainoa koriste. Saniaisen lehdet kehystävät kauniisti kattausta ja sopivat erinomaisesti esim. Clematis-sarjaan jonka koristeesta löytyvät valkoista, harmaata ja vihreää.