Kevät on täällä. Kata keväinen pöytä vaalein sävyin

  • Nostetaan maljat uudelle vuodelle 2021 – tuleva vuosi on täynnä toivoa!

  • var1.jpg

  • Suomessa eletään tammikuussa talven sydänkuukautta ja keskilämpötilat pysyttelee nollan alapuolella. Kukkakaupoista alkaa löytyä kauniita värikkäitä tulppaaneja ja jäänsiniset helmihyasintit sekä pajunkissat jotka kaunistavat kattauksen kuin kauttauksen. Klassinen sininen ja valkoinen astiasto Aspvikin voi yhdistää vaaleanpunaiseen luodaksesi keväistä tunnelmaa ruokapöytään, jonka ääreen istutaan hyvässä seurassa syömään hyvää ruokaa.   

  • var4.jpg

  • var6.jpg

  • var5.jpg

Tulppaanimania

  • Jo 1600-luvulla ihmiset rakastivat tulppaaneja. Amsterdamissa tulppaaneista tuli niin suosittuja, että yhdestä tulppaanin sipulista maksettiin parhaimmillaan 10 000 euroa. Tulppaani on vuodesta toiseen yksi Suomen rakastetuimmista leikkokukista ja koristekasveista. Suomalaiset tiedetään tulppaanien suurkuluttajiksi, Suomessa niitä myydään yli 70 miljoonaa vuodessa. 

  • Meidän kattausvinkit:

    Istuta kevän sipulit pieneen posliinikuppiin, näin sipulit säilyvät muutaman viikon kauniina.
    Pajunkissa on ihana koriste kevääseen ja pääsiäisen aikaan. Säilytä pajunoksat maljakossa, jossa ei ole vettä, näin ne pysyvät kauniina pitkään.

  • tip_asp.jpg

Aspvik by Micael Bindefeld

  • Aspvik astiasto on tuotettu yhteistyössä Ruotsin johtavan juhlien järjestäjän Micael Bindefeldin kanssa. Klassinen ja romanttinen maasälvästä valmistettu posliini on käsin litografoitu ja sitä koristaa pioni, hortensia, unikko ja luhtalemmikki. Nämä kukat löytyvät myös Micaelin omasta puutarhasta hänen kesäparatiisissa, joka sijaitsee Aspvikissa, Tukholman saaristossa. Inspiraatio posliinin koristeluun, joka on kuvittanut Anna Handell, Micael on saanut hänen isoäitinsä käsin maalamista posliinista sekä hänen omista matkoistaan ympäri maailmaa. 
    Yhdistele vaaleammat astiasto osat tummempien kanssa ja luo erilaisia upeita kattauksia.