Aspvik

  • AspvikW_1_1.jpg

  • Aspvik-astiasto talvipöydässä

    Kukallinen Aspvik-astiasto sopii erinomaisesti värityksensä ansiosta myös talviseen kattaukseen. Lisää tyyneen sinivalkoiseen kattaukseen iloisia väriläikkiä esimerkiksi viikunoilla, granaattiomenilla ja appelsiineilla. Aspvik-astiasto on käsinlitografoitua kestävää eurooppalaista maasälpäposliinia – astiasto joka kestää sukupolvelta toiselle.
    Design: Micael Bindefeld. Kuvitus: Anna Handell.

  • Erbjudande_Asp_desk_fi2.jpg

  • Erbjudande_Asp_mob_fi2.jpg

  • AspvikW_4.jpg

  • AspvikW_3_2.jpg

  • kuverttallrik.png

    Katelautanen 52,60 €

  • mattallrik.png

    Ruokalautanen 25,70 €

  • mugg.png

    Muki 22,70 €

  • brodtallrik.png

    Leipälautanen 22,70 €

  • Raikkaita talvireseptejä!

AspvikW_2.jpg

Mausteinen talviglögi

  • 3 cl Licor 43 -likööriä
  • 1 pullo valkoviiniä
  • 2 dl maustettua vodkaa
  • 0,5 sitruunan kuori
  • 0,5 appelsiinin kuori
  • rusinoita
  • kuivattuja karpaloita
  • tähtianista
  • vihreää kardemummaa
  • appelsiinin kuorta
  • mantelia

Sekoita likööri, valkoviini, vodka, sitruunan ja appelsiinin kuori kattilassa. Mausta maun mukaan rusinoilla, karpaloilla, tähtianiksella ja kardemummalla. Lämmitä juomaa varovasti 90 asteeseen ja anna sitten seistä vuorokauden kylmässä. Tarjoa glögi upeasta lasista ja koristele rusinoilla, appelsiinin kuorella ja manteleilla.

orange2.jpg

Mehukas appelsiinisalaatti

Raikas salaatti, joka sopii sekä buffetpöytään, että jälkiruoaksi jogurtin kanssa.

 

4 annosta

  • 5 appelsiinia
  • 1 suuri granaattiomena
  • 2 lehtikaali-lehteä    
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa

 

Kuori appelsiinit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä. Halkaise granaattiomena, kopauta siemenet kulhoon. Leikkaa leihtikaalin lehdet pieniksi paloiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja valuta hunajaa lopuksi päälle.

orange2.jpg

Mehukas appelsiinisalaatti

Raikas salaatti, joka sopii sekä buffetpöytään, että jälkiruoaksi jogurtin kanssa.

 

4 annosta

  • 5 appelsiinia
  • 1 suuri granaattiomena
  • 2 lehtikaali-lehteä    
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa

 

Kuori appelsiinit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä. Halkaise granaattiomena, kopauta siemenet kulhoon. Leikkaa leihtikaalin lehdet pieniksi paloiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja valuta hunajaa lopuksi päälle.

fikon2.jpg

Herkullinen lehtikaalisalaatti

4 annosta

  • 250 g raastettua lehtikaalia
  • 200 g salaattisekoitusta
  • 1 granaattiomena
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa ja pippuria
  • 1 dl murskattuja saksanpähkinöitä
  • 4 viikunaa, leikattuna neljään osaan
  • 150 g sinihomejuustoa

Sekoita lehtikaali, salaattisekoitus ja granaattiomenasiemenet, valuta oliiviöljyä päälle ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita ja koristele saksanpähkinämurskalla, viikunoilla ja murustetulla sinihomejuustolla. Jos juusto on kermainen ja vaikea murustaa, laita se vähäksi aikaa pakkaseen, sen jälkeen se on helpompi murustaa.

  • AspvikW_3.jpg

  • AspvikW_7.jpg