09-686 11 444
Ostoskärrysi on tyhjä

Ingrid glas

Astiasto elämäsi kaikkiin tilaisuuksiin

Pyörteinen upea kohokuvio

Frukost

Harmoninen yhdistelmä toimivuutta ja designia

Dukning

Astiaston muotoilu ja herkkä koristelu korostavat kauniisti ruokaa

Ingrid - elämäsi astiasto!

Ingrid servis

Nauti ihastuttavasta astiastosta, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin! Apilanlehti esittelee ylpeänä uuden Ingrid-astiaston, jossa on ilmava ja naisellinen design. Astiasto on meidän kunnianosoituksemme Norjan nyt 10 vuotta täyttäneelle prinsessalle.

Valkoista astiastoa koristaa hienostunut pyörteinen kohokuvio. Posliinin muoto on herkän aaltoileva ja moderni. Astiastoa voi pestä koneessa ja käyttää mikroaaltouunissa. Ingrid on suunniteltu sinulle, joka haluat yhdistää hienostuneen designin ja laadun toimivuuteen kodissasi. Ingrid - elämäsi astiasto!

Syyskauden tarjous! - 4 osaa vain 9,90 €

Ingrid

TAKUU
 • Astiasto valmistetaan yksinoikeudella Apilanlehdelle.
 • Astiastoa saa vain Apilanlehdestä, eikä sitä voi ostaa mistään muualta.
 • Sinulla on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
 • Korvaamme kuljetuksessa mahdollisesti vahingoittuneen tuotteen täysin.

Johan Möller, TJ, Apilanlehti Oy

Lähetä tilaus
 • Täytä puhelinnumerosi


Kyllä kiitos! Käytän tämän ainutlaatuisen tilaisuuden ja haluan mielelläni katsoa, miltä Ingrid näyttää kotonani.

 • * Maksat vain 9,90 € tutustumispaketista - toimituskulut maksamme me!
 • * Jatkossa saat uuden kattauksen (ruoka- ja alkuruokalautasen) kerran kuukaudessa edulliseen keräilyhintaan 43,90 €/ruoka- ja alkuruokalautanen (norm. hinta 60 €). Toimituskulut 5,90 € lisätään jokaiseen jatkolähetykseen.
 • * Meillä ei ole ostopakkoa. Päätät itse kuinka monta kattausta haluat.
 • * Saat veloituksetta 4 kaunista Siluett-punaviinilasia (á 46 cl) kolmannen lähetyksesi mukana (lisäedun arvo yht. 88 €).

Tilausehdot

 1. Tarjous on voimassa 31.12.2018 saakka. Vain yksi tutustumistarjous/talous ja ainoastaan kunkin astiaston uusille tilaajille. Saat käyttää Apilanlehdeltä enintään 3 tutustumistarjousta.
 2. Apilanlehti edellyttää väh. 18 vuoden ikää ja pidättää oikeuden tilauksen hyväksymiseen. Tilaukset lähetetään ainoastaan henkilöille jotka ovat täyttäneet täydelliset ja oikeat yhteystiedot. Teemme luottotietotarkistuksen.
 3. Tilaamalla olet rekisteröitynyt Apilanlehden asiakkaaksi. Rekisteröityneenä asiakkaana hyväksyt henkilötietojesi asiallisen ja asian yhteyteen liittyvät käsittelyn ja henkilötietosi säilyvät rekisterissä, kunnes ilmoitat kirjallisesti halusi poistua rekisteristä. Rekisteröitynä saat tuotteita ja luottoa koskevat tarjoukset kirjallisesti, puhelimitse, matkapuhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestinä. Ota yhteyttä meihin, jos haluat tarkistaa, korjata tai poistaa tietoja. Suostumuksesi on voimassa, kunnes päätät muuttaa sen.
 4. Osoitteita voidaan käyttää suoramarkkinointiin HTL:n mukaisesti. Jos et halua meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme tarjouksia, ole ystävällinen ja ilmoita siitä asiakaspalveluumme, puh. 09-686 11 444.

 

Täydelliset osto- ja myyntiehdot löydät sivulta: https://www.apilanlehti.fi/asiakaspalvelu/ostaminen-myyntiehdot
Löydät lisätietoja henkilötietojen käsittelystä täältä.


Asiakaspalvelu palvelee:
Arkisin klo 09.00 - 17.00

 

Voit aina lähettää meille sähköpostia: asiakaspalvelu@apilanlehti.fi