09-686 11 444
Ostoskärrysi on tyhjä

Erikoistarjouksia

Linnea

Linnea - kata suomalaista muotoilua - by Vallila Interior

Uudessa Linnea-posliinisarjassamme, joka on syntynyt Vallilan ja Apilanlehden yhteistyönä, yhdistyvät suomalainen design, laatu ja toimivuus.Vallilan suunnittelija Tanja Orsjoki on saanut inspiraationsa suomalaisesta luonnosta ja erityisesti pellavasta.
Aspvik

Aspvik - by Micael Bindefeld

Apilanlehti esittelee yhteistyössä kauniisti katetuista pöydistä tunnetun Micael Bindefeldin kanssa Aspvik-astiaston. Persoonallisen koristekuvioinnin innoittajana on ollut Bindefeldin lukuisat matkat maailmalla ja hänen isoäitinsä käsin maalattu posliini. Koristekuvio koostuu Micaelin Tukholman saaristossa Aspvikissa sijaitsevassa puutarhassa kasvavista lempikukista.
Sonja

Sonja - Sinulle, joka rakastat kauniita kattauksia!

Kaunis kattaus korostaa tilaisuuden juhlavuutta ja jää lähtemättömästi vieraidesi mieleen. Sonja-astiasto sopii yhtä hyvin täysvalkoiseen kuin värejä räiskyvään kattaukseen.
Sensation erbjudande

Sensation - Juhlat alkakoon!

Sensation-astiasto - jokaiseen kotiin, elämän suuriin ja pieniin juhlahetkiin! Uusi upea soikean mallinen Sensation-astiasto tuo kotiisi muotoilua ja designia parhaimmillaan. Korkealaatuinen eurooppalainen posliini yhdistettynä aitoon platinaan ja kultaan.
Celebration erbjudande

Celebration - Let's celebrate!

Let´s celebrate – kuninkaallisen loiston juhlaa! Tämä on kunnianosoituksemme Ruotsin prinsessahäille – uusi ainutlaatuinen astiastomme Celebration. Kata juhlaan – tilaa Celebration-tutustumispakettisi ilman jatko-ostovelvotteita.
Tomtarnas Jul erbjudande

Tonttujen joulu

Kaikki uneksivat lämmön, ilon ja yhteisöllisyyden täyttämästä joulusta. Taiteilija Anne Rooslien on vanginnut pihatonttujen askareet yksityiskohtaisiin kuviinsa. Astiaston muotokieli on ajatonta ja ainutlaatuiset sydämen muotoiset posliiniosat suorastaan kutsuvat viihtymään. Valkoinen posliini pinnasta kohoavine lumihiutaleineen ja platinareunuksineen tuo mieleen jouluiset pakkasyöt.
Christmas Moments erbjudande

Joulutunnelma

Me rakastamme joulua! Siksi olemme yhteistyössä kuvittaja Anna Handellin kanssa suunnitellut ihastuttavan Joulutunnelma-astiaston. Astiasto henkii joulun ihanaa tunnelmaa, perinteitä, lämpöä ja iloa.
Nordic Blue erbjudande

Suomi 100- Iloista juhlintaa yhdessä

Apilanlehti haluaa juhlia Suomen 100 vuotista itsenäisyyttä Suomen kansan sekä suositun kirjailijan ja toimittajan Pirkko Arstilan kanssa. Esittelemme siksi ylpeänä uuden Suomi100-juhla-astiaston.
Royal Dream erbjudande

Royal Dream - Design by Lars Wallin

Ruotsin johtava muodinluoja, Lars Wallin on yhteistyössä Apilanlehden kanssa suunnitellut unelma-astiaston, joka sopisi prinsessallekin – Royal Dream! Astiastolla voit loihtia aivan ihanan juhlapöydän ja luoda ikiaikaisia onnellisia muistoja.
Clematis erbjudande

Clematis - By Vallila Interior

Kata pöytään fantastinen astiasto, jossa on moderni ja raikas koristeaihe! Yhteistyössä suomalaisen Vallila-yrityksen kanssa Apilanlehti esittelee Clematis-astiaston. Tilaa tutustumispakettisi jo tänään!
Diamond erbjudande

Diamond - Design by Dyrberg/Kern

Diamond on sinulle, joka rakastat kaikkea kaunista. Suuressa valikoimassa on kaikki mitä tarvitaan elämän juhlahetkinä, hillitystä perheillallisesta ylelliseen uudenvuodenjuhlaan. Diamonds for your table!
Moments erbjudande

Moments - By Maria Montazami

Maria Montazamion hurmannut meidät kaikki lämmöllään ja spontaaniudellaan. Yhdessä Apilanlehden kanssa hän on suunnitellut Moments-astiaston. Astiasto hehkuu Marian ihania ominaisuuksia, lämpöä, naisellisuutta ja eleganssia.
Victoria erbjudande

Victoria - Ylistys rakkaudelle

Luo hetkessä romanttinen illallinen! Ihastuttava Victoria-astiastomme suunniteltiin juhlistamaan kruununprinsessa Victorian häitä. Astiasto on saavuttanut suuren suosion. Kokeille Victorialla kattamista – tilaa tutustumispaketti jo tänään!
Lace erbjudande

Lace - Lovely. Luxurious. Lacy.

Ruotsin johtava muodinluoja Lars Wallin on luonut tämän upean Lace-juhlavuodenastiaston. Lace pitsikoristekuvioineen on kuin tehty sinulle, joka syöt silmilläsi ja katat intohimolla. Tilaa tutustumispakettisi!
Åsas Tomtejul vit erbjudande

Valkoinen Tonttumetsa - Valkoinen kimalteleva unelma

Unelmoimme kaikki kimaltelevasta satumaisesta joulusta! Siksi Apilanlehti on yhteistyössä muotoilija Åsa Götanderin kanssa suunnitellut Tonttumetsä-astiaston – upean valkoisena!
Åsas Tomtejul  erbjudande

Tonttumetsä - Kata suosituilla tontuilla

Tervetuloa Åsa Götanderin tonttumaailmaan! Suurmenestyksemme Tonttumetsä-astiasto on jo jouluinen perinne monessa kodissa. Tilaa oma tutustumispaketti tästä kauniista sarjasta jo tänään, ja huomaa miten hyvin se sopii kotiisi!
Blå Herrgård  erbjudande

Sininen Kartano - Tyylikäs, ajaton ja klassinen

Käytä nyt tämä mahdollisuus kokeilla upeaa klassisen sinivalkoista Sininen Kartano –astiastoa! Astiasto sopii kaikkiin tilaisuuksiin ajattomalla kukkakoristeellaan – klassisen sinistä valkoisella maasälpäposliinilla.
Nordiska Fåglar erbjudande

Pohjolan Linnut - Kutsu luonto kotiisi

Tilaa oma ihastuttava tutustumispaketti sarjasta Pohjolan Linnut! Maasälpäposliini on koristeltu 12 Pohjolan kauneimmalla laululinnulla. Yksityiskohtaisesti piirretyt linnut koristavat pöytääsi läpi vuoden.
Disney Jul erbjudande

Disney-Joulu - Vietä joulu Disney-ystäviesi kanssa

Mitä olisikaan joulunaika ilman Aku Ankkaa ja hänen ystäviään? Luo iloinen joulukattaus perheellesi ihastuttavalla Disney-Joulu –astiastolla. Tilaa tutustumispakettisi jo tänään! Ei jatko-ostopakkoa.
Domherren erbjudande

Punatulkku - Rakastettu talvivieras

Toivota rakastettu talvivieras tervetulleeksi pöytään. Se luo ihanaa tunnelmaa valkoisina ja kylminä talvipäivinä. Haluatko kokeilla kattamista kotona kauniilla Punatulkku-astiastolla? Tilaa tutustumispaketti tänään!
Lise erbjudande

Lise - Kata pöytä kukkasin!

Siniset klassisen kauniit kukat pienillä aidoilla kultahipuilla koristavat korkealaatuista posliinia. Lautasten moderni muotoilu tuo tarjoamasi ruuan kauniisti esille!