09-686 11 444
Ostoskärrysi on tyhjä

Erikoistarjouksia

Nordic Blue erbjudande

Suomi 100- Iloista juhlintaa yhdessä

Apilanlehti haluaa juhlia Suomen 100 vuotista itsenäisyyttä Suomen kansan sekä suositun kirjailijan ja toimittajan Pirkko Arstilan kanssa. Esittelemme siksi ylpeänä uuden Suomi100-juhla-astiaston.
Royal Dream erbjudande

Royal Dream - Design by Lars Wallin

Ruotsin johtava muodinluoja, Lars Wallin on yhteistyössä Apilanlehden kanssa suunnitellut unelma-astiaston, joka sopisi prinsessallekin – Royal Dream! Astiastolla voit loihtia aivan ihanan juhlapöydän ja luoda ikiaikaisia onnellisia muistoja.
Clematis erbjudande

Clematis - By Vallila Interior

Kata pöytään fantastinen astiasto, jossa on moderni ja raikas koristeaihe! Yhteistyössä suomalaisen Vallila-yrityksen kanssa Apilanlehti esittelee Clematis-astiaston. Tilaa tutustumispakettisi jo tänään!
Diamond erbjudande

Diamond - Design by Dyrberg/Kern

Diamond on sinulle, joka rakastat kaikkea kaunista. Suuressa valikoimassa on kaikki mitä tarvitaan elämän juhlahetkinä, hillitystä perheillallisesta ylelliseen uudenvuodenjuhlaan. Diamonds for your table!
Moments erbjudande

Moments - By Maria Montazami

Maria Montazamion hurmannut meidät kaikki lämmöllään ja spontaaniudellaan. Yhdessä Apilanlehden kanssa hän on suunnitellut Moments-astiaston. Astiasto hehkuu Marian ihania ominaisuuksia, lämpöä, naisellisuutta ja eleganssia.
Celebration erbjudande

Celebration - Let's celebrate!

Let´s celebrate – kuninkaallisen loiston juhlaa! Tämä on kunnianosoituksemme Ruotsin prinsessahäille – uusi ainutlaatuinen astiastomme Celebration. Kata juhlaan – tilaa Celebration-tutustumispakettisi ilman jatko-ostovelvotteita.
Victoria erbjudande

Victoria - Ylistys rakkaudelle

Luo hetkessä romanttinen illallinen! Ihastuttava Victoria-astiastomme suunniteltiin juhlistamaan kruununprinsessa Victorian häitä. Astiasto on saavuttanut suuren suosion. Kokeille Victorialla kattamista – tilaa tutustumispaketti jo tänään!
Lace erbjudande

Lace - Lovely. Luxurious. Lacy.

Ruotsin johtava muodinluoja Lars Wallin on luonut tämän upean Lace-juhlavuodenastiaston. Lace pitsikoristekuvioineen on kuin tehty sinulle, joka syöt silmilläsi ja katat intohimolla. Tilaa tutustumispakettisi!
Åsas Tomtejul vit erbjudande

Valkoinen Tonttumetsa - Valkoinen kimalteleva unelma

Unelmoimme kaikki kimaltelevasta satumaisesta joulusta! Siksi Apilanlehti on yhteistyössä muotoilija Åsa Götanderin kanssa suunnitellut Tonttumetsä-astiaston – upean valkoisena!
Åsas Tomtejul  erbjudande

Tonttumetsä - Kata suosituilla tontuilla

Tervetuloa Åsa Götanderin tonttumaailmaan! Suurmenestyksemme Tonttumetsä-astiasto on jo jouluinen perinne monessa kodissa. Tilaa oma tutustumispaketti tästä kauniista sarjasta jo tänään, ja huomaa miten hyvin se sopii kotiisi!
Blå Herrgård  erbjudande

Sininen Kartano - Tyylikäs, ajaton ja klassinen

Käytä nyt tämä mahdollisuus kokeilla upeaa klassisen sinivalkoista Sininen Kartano –astiastoa! Astiasto sopii kaikkiin tilaisuuksiin ajattomalla kukkakoristeellaan – klassisen sinistä valkoisella maasälpäposliinilla.
Nordiska Fåglar erbjudande

Pohjolan Linnut - Kutsu luonto kotiisi

Tilaa oma ihastuttava tutustumispaketti sarjasta Pohjolan Linnut! Maasälpäposliini on koristeltu 12 Pohjolan kauneimmalla laululinnulla. Yksityiskohtaisesti piirretyt linnut koristavat pöytääsi läpi vuoden.
Gammaldags Jul- erbjudande

Perinnejoulu - Upeaa joulutunnelmaa

Tilaa kotiin tutustumispaketti suositusta Perinnejoulu-astiastostamme ja vietä oikein perinteinen joulu! Lars Carlson on rakastetuimpia joulun kuvaajia. Hänen tonttunsa tunnetaan paitsi joulukorteista myös Perinnejoulu-astiastostamme.
Disney Jul erbjudande

Disney-Joulu - Vietä joulu Disney-ystäviesi kanssa

Mitä olisikaan joulunaika ilman Aku Ankkaa ja hänen ystäviään? Luo iloinen joulukattaus perheellesi ihastuttavalla Disney-Joulu –astiastolla. Tilaa tutustumispakettisi jo tänään! Ei jatko-ostopakkoa.
Domherren erbjudande

Punatulkku - Rakastettu talvivieras

Toivota rakastettu talvivieras tervetulleeksi pöytään. Se luo ihanaa tunnelmaa valkoisina ja kylminä talvipäivinä. Haluatko kokeilla kattamista kotona kauniilla Punatulkku-astiastolla? Tilaa tutustumispaketti tänään!
Ingrid erbjudande

Ingrid - Elämäsi astiasto

Nauti ihastuttavasta astiastosta, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin! Apilanlehti esittelee uuden Ingrid-astiaston, jossa on ilmava ja naisellinen design. Ingrid on kunnianosoituksemme Norjan 10 vuotta täyttäneelle prinsessalle.
Lise erbjudande

Lise - Kata pöytä kukkasin!

Siniset klassisen kauniit kukat pienillä aidoilla kultahipuilla koristavat korkealaatuista posliinia. Lautasten moderni muotoilu tuo tarjoamasi ruuan kauniisti esille!