09-686 11 444
Ostoskärrysi on tyhjä

Clematis skål

Arvokkaita hetkiä!

Clematis dekor

Luonnon kauneutta posliinilla

Clematis dekor

Laseissa on moderni muotokieli!

Clematis dekor

Pöytä on katettu - nyt on aika nauttia!

Clematis by Vallila Interior

Ingrid servis

Tekstiiliyritys Vallila on luonut uudenlaisessa yhteistyössä Apilanlehden kanssa kauniin Clematis-astiaston erityisesti suomalaisille asiakkaille. Clematis-astiastoa kuvittaa kukkiva aihe Vallilan uudesta luovasta "Uskalla uudistua" -mallistosta, joka viestillään kannustaa meitä elämään nykypäivässä.

Vallilalla on pitkät perinteet tietoisen modernin designin luomisessa. Clematis-astiastossa on luonnollinen värimaailma ja moderni luonne sekä kuviossa että muotoilussa. Astiasto luo vaikutelman viheriöivästä puutarhasta jossa hehkuvat ylpeät jalokärhön kukinnat ja puhkeamaisillaan olevat nuput, jotka kiertelevät korkeatasoisesta laastuposliinista tehdyn astiaston pinnoilla.

Kauden tarjous! - 4 osaa vain 12,90 €

Clematis

TAKUU
 • Astiasto valmistetaan yksinoikeudella Apilanlehdelle.
 • Astiastoa saa vain Apilanlehdestä, eikä sitä voi ostaa mistään muualta.
 • Sinulla on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
 • Korvaamme kuljetuksessa mahdollisesti vahingoittuneen tuotteen täysin.

Johan Möller, TJ, Apilanlehti Oy

Lähetä tilaus
 • Täytä puhelinnumerosi


Kyllä kiitos! Käytän tämän ainutlaatuisen tilaisuuden ja haluan mielelläni katsoa, miltä Clematis näyttää kotonani.

 • * Maksat vain 12,90 € tutustumispaketista - toimituskulut maksamme me!
 • * Jatkossa saat uuden kattauksen (ruoka- ja alkuruokalautasen) kerran kuukaudessa edulliseen keräilyhintaan 43,90 €/ruoka- ja alkuruokalautanen (norm. hinta 62 €). Toimituskulut 5,90 € lisätään jokaiseen lähetykseen.
 • * Meillä ei ole ostopakkoa. Päätät itse kuinka monta kattausta haluat.
 • * Saat veloituksetta 4 kaunista Siluett-punaviinilasia (á 46 cl) kolmannen lähetyksesi mukana (lisäedun arvo yht. 88 €).

 

Tilausehdot

 1. Tarjous on voimassa 31.8.2018 saakka. Vain yksi 12,90 €/9,90 €/tai 0 €:n tarjous/talous ja ainoastaan kunkin astiaston uusille tilaajille.
 2. Haluan liittyä veloituksetta ja sitoumuksetta Apilanlehden Tähtikerhoon. Aina kun Apilanlehdellä on edullisia kampanjahintoja, saan kerhojäsenenä tiedon tarjouksista kirjallisesti, puhelimitse (kotipuhelimeen/kännykkään) tai sähköpostitse.
 3. Apilanlehti edellyttää väh. 18 vuoden ikää ja pidättää oikeuden tilauksen hyväksymiseen. Tilaukset lähetetään ainoastaan henkilöille jotka ovat täyttäneet täydelliset ja oikeat yhteystiedot. Teemme luottotietotarkistuksen.
 4. Osoitteita voidaan käyttää suoramarkkinointiin HTL:n mukaisesti. Jos et halua meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme tarjouksia, ole ystävällinen ja ilmoita siitä asiakaspalveluumme, puh. 09-686 11 444.
 5. Asiakaspalvelu palvelee:
  Arkisin klo 09.00 - 17.00 
 6. Voit aina lähettää meille sähköpostia: asiakaspalvelu@apilanlehti.fi