Pepper

Kivitavara on materiaali, joka tuo seesteisen tunnelman pöytään. Kaiken kiireen keskellä luot Pepper-mallistollamme levollisen rauhallisen tunnelman, jossa nautit läheistesi kanssa yhdessäolosta ja hyvästä ruuasta ”pitkän kaavan mukaan”.

Pepper

 • Pepper-astiastosta tuli suuri menestys ja astiastolle on suuri kysyntä. Onneksi saamme marraskuun lopulla Portugalista täydennystä varastoon - juuri hyvään aikaan ihaniin joulu- ja talvikattauksiin. Tilaa kuitenkin jo tänään ja toimitamme kun tuotteet ovat tulleet varastoon!

  Pepper laajentaa Apilanlehden kivitavara-astiastojen sarjaa. Mallisto, joka on valmistettu Portugalissa, on hillitty ja rustiikkinen mutta samalla myös moderni ja käytännöllinen.

  Pepper-astiaston osat ovat kauniin vaaleanharmaat. Käsintehty lasitus tekee koristeesta elävän ja ainutlaatuisen. Pieni kulho ja vati on koristeltu käsinmaalatulla aidolla kultareunuksella. Erilaisten osien kanssa voit luoda oman tyylisesi kattaus – modernin, hienovaraisen tai ajattoman. Valikoiduissa osissa oleva aito kulta, tekee luonnonläheisen kattauksen samalla ylelliseksi!


   

 • pepper-1.jpg

  Pepper on valmistettu luontoa ja ympäristöä ajatellen. Kivitavara on kestävää materiaalia, jossa on asennetta - yksinkertainen ja samalla ylellinen. Pepper on ainutlaatuinen ja sukupolvelta toiselle kestävä astiasto.

 • pepper-2.jpg

  Kivitavara-astiastomme on valmistettu tehtaassa, joka kuuluu Portugalin merkittävimpiin kivitavaravalmistajiin. Astiastot ovat korkealaatuisia ja kestäviä, joten ne sopivat sekä juhlaan että arkeen!

 • pepper-3.jpg

  Astiaston osat ovat kauniin vaaleanharmaat. Jokaisessa osassa on yksilöllinen lasitus, joka on näyte perinteisestä käsityötaidosta ja tekee koristelusta elävän ja ainutlaatuisen.