Lise

Lise luo omia reseptejä ja kokoaa perheen ja ystävät juhlavasti katettuun pöytään seurustelemaan ja nauttimaan hyvästä ruoasta.

Lise

  • Kiinnostus ruuanlaittoon, raaka-aineisiin ja maailman eri keittiöihin on vahvasti levittäytynyt koteihimme. Tämän takia Apilanlehti on yhteistyössä suunnittelija Jackie Lyndin, sekä norjalaisen Michelin-ravintoloissa uransa luoneen TV-kokin Lise Finkenhagenin kanssa tehnyt upean Lise-astiaston. Lise luo omia reseptejä ja kokoaa perheen ja ystävät juhlavasti katettuun pöytään seurustelemaan ja nauttimaan hyvästä ruoasta.

    Siniset klassisen kauniit kukat pienillä aidoilla kultahipuilla koristavat korkealaatuista posliinia. Lautasten moderni muotoilu tuo tarjoamasi ruoan kauniisti esille!  

    Laajaan mallistoon kuuluu kaikki toivottavat osat täydelliseen kattaukseen. Posliinituotteet hyvälle ruoalle, maljakot kukille, tunnelmalliset kynttilälyhdyt ja upeat vadit monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Nämä, eri materiaaleista valmistetut tuotteet yhdistyvät upeaksi kokonaisuudeksi designin ja kauniin kukkakoristelun ansiosta. Kata nyt pöytä kukkasin!

  • Lise3.jpg

  • Lise_modell.jpg

  • Lise1.jpg