Usein kysytyt kysymykset

Miksi ette ilmoita hintoja painomateriaalissanne?
Meillä on vaihtuvat kampanjat ja tarjoukset ja siksi haluamme olla suorassa yhteydessä asiakkaaseen. Näin voimme tarjota sinulle aina parhaimman hinnan. Kaikki perushinnat näkyvät kotisivuillamme.

Olen tilannut tutustumispaketin, mutta en ole saanut tilausvahvistusta.
Asiakkaamme saavat tilausvahvistuksen viikon sisällä tilauksen teosta. Mikäli et ole saanut tilausvahvistusta, asiakaspalvelumme (puh. 09-686 11 444) voi lähettää sen aina uudelleen.

Olen tilannut tutustumispaketin, mutta en ole saanut sitä.
Pidätämme oikeuden tilauksien hyväksymiseen. Ostoehtojemme mukaisesti on olemassa muutama syy miksi pakettia ei aina voida toimittaa.
Tutustumispaketteja lähetetään vain rajoitettu määrä asiakkaalle. Jos haluat lisätietoja, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 09-686 11 444.

Onko ostopakkoa tutustumispaketin jälkeen?
Ostopakkoa ei ole, keräilet niin kauan kuin itse haluat. Jos sinulla on keräily voimassa (= kerran kuukaudessa kattaus), niin muista ilmoittaa ajoissa asiakaspalveluun, jos et halua enää jatkaa keräilyä.
 

Miten voin lopettaa keräilyn?
Lopettaaksesi keräilyn sinun pitää ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (puh. 09-686 11 444), sähköpostitse (asiakaspalvelu@apilanlehti.fi) tai postitse (Apilanlehti Oy, PL 173, 00701 Helsinki).
 

Mikä on toimitusaika?
Meidän normaali toimitusaika on 2-3 viikkoa. Jos tuotetta ei satu olemaan varastollamme, toimitamme sen heti kun sitä on jälleen saatavilla. Meillä on loppuunmyyntivaraus kaikille tuotteille.

Mitkä ovat maksuvaihtoehdot? Voinko jakaa maksun osiin? Sähköinen laskutus, suoraveloitus?
Maksuvaihtoehtona on lasku tai Apilanlehti-tili. Voit myös maksaa kortilla, kun ostat kotisivuiltamme.

Onko teillä suoraveloitusta tai sähköistä laskutusta?
Valitettavasti meillä ei ole näitä mahdollisuuksia tällä hetkellä.

Miksi en voi valita muuta tavarantoimittajaa kuin Postin?
Meillä on sopimus Postin kanssa, joka valitsee lähimpänä sinua olevan postikonttorin pakettisi nouto-osoitteeksi.

Miten teen reklamaation?
Jos tuote on viallinen tai väärä, ota heti yhteyttä asiakaspalveluumme (puh. 09-686 11 444) jotta voimme korjata virheen (Apilanlehti maksaa palautuspaketin postimaksun).

Miksi en saanut lisäetuani ensimmäisessä lähetyksessä?
Lisäetujen ehdot on kerrottu tilaamastasi kampanjassa. Jos haluat lisätietoja, soita asiakaspalveluun 09-686 11 444, niin he kertovat sinulle sinun lisäetusi tilanteen.

Onko astiasto konepesunkestävä? Voiko astiastoa käyttää mikrossa?
Tämä riippuu astiastostasi ja sen valmistuksesta. Katso astiastosi ja lasisarjasi hoito-ohjeet.

Kuinka kauan astiastoa on saatavilla?
Jos/kun joku astiasto on loppuunmyynnissä otamme yhteyttä asiakkaisiin, jotka ovat tilanneet ko. astiastoa, jotta asiakas voi täydentää astiastoaan vielä edullisilla tarjoushinnoilla.