Tervetuloa Apilanlehden asiakkaaksi!

 

Halumme sisustaa kotimme kauniilla esineillä kasvaa entisestään. Ehkä siihen vaikuttaa nykymaailman kiireinen elämänmeno. Kodin merkitys leposijana ja vapaa-ajanviettopaikkana on entistä tärkeämpi. Koti on myös paikka, jossa voimme kokoontua perheen ja ystävien kesken. Siellä saamme päättää itse ja kehittää oman persoonallisen tyylimme. Joihinkin koteihin tuntee aina itsensä tervetulleeksi. Niissä on tiettyä viihtyisyyttä ja persoonallista tunnelmaa, jotka luovat ainutlaatuisen ilmapiirin.

"Kauneus, toimivuus ja hyvä suunnittelu kaunistavat sekä arkea että juhlaa" on motto, joka kannustaa Apilanlehteä uusien tuotteiden suunnittelussa yhdessä taiteilijoiden ja käsityöläisten kanssa. Olemme tehneet yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden, kuten Oiva Toikan, Sigvard Bernadotten ja Lars Carlsonin, sekä arvostettujen valmistajien, kuten Iittalan, ja Orreforsin kanssa. Apilanlehdeltä saat korkealaatuisia astiastoja, laseja, aterimia ja sisustustuotteita (mm. lamppuja, veistoksia, maljakoita), joita ei voi ostaa mistään muualta.

Apilanlehdeltä ostaminen on helppoa ja turvallista. Saat tuotteet postitse kuljetuksen kestävissä, tukevissa pakkauksissa. Kun Sinulla on kysyttävää, osaava asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Voit kokeilla tuotteita rauhassa kotonasi ja varmistua niiden laadukkuudesta ja sopivuudesta tyyliisi. Voit myös valita joustavat toimitus- ja maksuehdot. Sinulla on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Kotisivuiltamme löydät suuren osan laajasta valikoimastamme, yhteystietomme, erikoistarjouksia ja paljon muuta.

Tervetuloa Apilanlehden asiakkaaksi!

SIGN_JohanMoller.jpg

Johan Möller, Toimitusjohtaja/Oy Apilanlehti