Näin teet ostoksia Apilanlehdestä

Voidaksemme antaa Sinulle parhaimmat tiedot ostaessasi tuotteita meiltä, haluamme tarjota Sinulle henkilökohtaista palvelua. Näin saat aina parhaimman ajankohtaisen tarjouksemme. Meillä on usein kampanjahintoja ja pakettitarjouksia. Saadaksesi edullisimmat ajankohtaiset tarjoukset toimi näin:

1. Soita Apilanlehden asiakaspalveluun - 09-686 11 444
Palvelemme maanantaista perjantaihin klo. 9.00-17.00.

2. Soitamme Sinulle
Jätä lisätietopyyntösi kotisivuillemme niin soitamme Sinulle kun Sinulle sopii parhaiten. Klikkaa vain "Haluan lisätietoja puhelimitse" sen tuotteen kohdalla, josta olet kiinnostunut.

3. Kotisivut
Hanki tuotteesi suoraan kotisivuiltamme. Klikkaa vain "Tilaa"-ruutua tuotteen kohdalla. Kaupankäyntisi jälkeen jatkat ostoskorin kautta ulos kaupastamme.

4. Tilaa tutustumispaketti
Saat sarjan ensimmäisen tuotteen hyvin edulliseen hintaan. Klikkaa "Haluan tilata tutustumispaketin" sen tuotteen tarjouksen kohdalla, jonka haluat tilata. Tilatessasi tutustumispaketin avaat meidän ja sinun välille asiakassuhteen ja annat meille luvan soittaa sinulle (eli jos sinulla on puhelinmarkkinointikielto, se ei enää tässä vaiheessa päde).

 Apilanlehdellä on joustavia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää, puh. 09-686 11 444.

Kun Sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Apilanlehden asiakaspalveluun, puh. 09-686 11 444.