09-686 11 444
Ostoskärrysi on tyhjä

Täydennystakuu

Täydennystakuu 10 vuotta

Alla mainituissa astiastoissa Apilanlehdellä on 10 vuoden täydennystakuu, joka koskee ruoka- ja alkuruokalautasia, syviä lautasia, kahvikuppia alusvateineen ja leivoslautasia.

Tonttumetsä
Celebration
Victoria

Täydennystakuu 5 vuotta

Alla mainituissa astiastoissa Apilanlehdellä on 5 vuoden täydennystakuu, joka koskee ruoka- ja alkuruokalautasia, syviä lautasia, kahvikuppia alusvateineen ja leivoslautasia.

Valkoinen Tonttumetsä
Pohjolan Linnut
Sininen Kartano

Clematis
Moments
Tonttujen Joulu

Suomi 100
Royal Dream

Apilanlehti pidättää oikeuden poistaa valittujen tuotteiden täydennystakuun valmistajan konkurssin, force majeur’in tai päättyneen lisenssisopimuksen johdosta. Astiastoissa, joiden tuotteissa on useita aiheita emme voi taata täydennystakuuta kaikista aiheista. 10/5 vuoden täydennystakuu alkaa tuotteen ensimmäisestä ostosta.

Yleinen täydennystakuu 10 vuotta
Apilanlehden tavoitteena on tarjota asiakkaillemme mahdollisuus jopa 10 vuoden täydennystakuuseen kaikissa tuotteissamme, sillä edellytyksellä, että tuotteita on varastossa tai että pystymme tilaamaan tuotteita valmistajalta. Pystymme toteuttamaan takuun usein, varsinkin kun meillä on pitkiä ja vakaita toimitussopimuksia valmistajien kanssa. Mahdollisista erillisistä lisäkustannuksista asiakas vastaa itse, kun käyttää  palveluamme.