09-686 11 444
Ostoskärrysi on tyhjä

Tietoa ostamisesta & myyntiehdot

Tilaukset - Voit tilata seuraavilla eri tavoilla:

a. Puhelimitse - 09-686 11 444. Palvelemme ma-pe klo 09.00 - 17.00.

Nauhoitamme tilauspuhelut liiketapahtumien todentamiseksi, asiakkaan kanssa käydyn keskustelun sisällön ja tilauksen varmentamiseksi sekä asiakaspalvelun laadun kehittämiseksi.

b. Sähköpostitse asiakaspalvelu@apilanlehti.fi

c. Postitse - Apilanlehti Oy PL 173, 00701 Helsinki.

d. Kotisivuiltamme kulloinkin voimassaolevien tutustumistarjouksien tilauskupongeilla, sekä nettikaupastamme.

Apilanlehti edellyttää tilaajilta väh. 18 vuoden ikää.

Vain yksi tutustumispaketti, eli 0 €:n tarjous/kampanja ja talous ja vain kunkin tuotteen uusille tilaajille. Voit saada enintään 3 tutustumispakettia Apilanlehdeltä, ostamatta mitään muuta.

Toimitus
Toimitamme tilaukset siinä järjestyksessä kun saamme ne. Pidätämme oikeuden tilauksen hyväksymiseen. Normaali toimitusaikamme on n. 2-3 viikkoa. Jos tilattua tuotetta ei ole varastossa, toimitamme sen niin pian kuin mahdollista. Pidätämme myös loppuunmyyntivarauksen. Noudat pakettisi lähimmästä postikonttorista tai Postin toimipisteestä.

Posti- ja käsittelykulut
Toimituskulut ovat 12 €, riippumatta tilauksen koosta. Kestotilauksissa toimituskulut ovat vain 5,90 €, tutustumispakettien toimituskulut taas 5,90 € - 12,90 €, riippuen tarjouksesta. Apilanlehdeltä saat täydellisen toimitusturvan. Jos jokin tuotteemme vahingoittuisi kuljetuksessa, vaihdamme sen ilman lisäkustannuksia. Ilmoitus vanhingoittuneesta/hukkuneesta lähetyksestä tehdään Postille. Tarvittaessa tavoitat asiakaspalvelumme numerosta 09-686 11 444.

Peruutusoikeus

Sinulla on turvallinen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Palautus/Reklamaatio
Kun haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme 09-686 11 444. Meillä on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Vaihdamme tuotteen, tai palautamme rahat tilillesi. Pakkausvirheissä (jos tuote on virheellinen tai saat väärän tuotteen) ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme korjata virheen. Korjaamme pakkausvirheet lähettämällä uuden tuotteen ilman lisäkustannuksia sinulle.

Henkilötiedot
Apilanlehti vastaa asiakkaan luovuttamien henkilötietojen käsittelystä henkilötietolain mukaisesti. Nimi- ja osoitetietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja Apilanlehden markkinointitarkoituksiin. Osoitteita voidaan käyttää suoramarkkinointiin HTL:n mukaisesti. Jos et halua meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme tarjouksia, ole ystävällinen ja ilmoita siitä asiakaspalveluumme. Henkilötietojen muutoksesta on viipymättä ilmoitettava asiakaspalveluumme: Apilanlehti Oy, PL 173, 00701 Helsinki, puh. 09-686 11 444, tai asiakaspalvelu@apilanlehti.

Tähtikerho

Ostaessasi Apilanlehdeltä liityt veloituksetta ja sitoumuksetta Apilanlehden Tähtikerhoon. Aina kun Apilanlehdellä on edullisia kampanjahintoja, saat kerhojäsenenä tiedon tarjouksista kirjallisesti, puhelimitse (kotipuhelimeen/kännykkään) tai sähköpostitse.

Suomen Suoramarkkinointiliiton jäsen
Apilanlehti on Suomen Suoramarkkinointiliiton jäsen ja noudattaa liiton yhteisesti sopimia Reilun Pelin sääntöjä.

Maksutavat

a)      Tilillepanokortti. Teemme luottotietotarkistuksen ennen tilauksen hyväksymistä. Tilillepanokortti maksua varten on paketin sisällä. Maksu tulee suorittaa Apilanlehden tilille viimeistään eräpäivänä. Maksuviivästys: ks. kohta Erääntyneet maksut - tilin irtisanominen.

b)      Tili. Apilanlehti-tiliä voi käyttää ostaessa tuotteita ja/tai nostaessa käteisluottoa Apilanlehdeltä. Tilivelkaa lyhennetään Apilanlehden tilille kuukausittain tasaerin. Kuukausittaisesta tiliotteesta käy ilmi maksettava määrä. Tilinhoitomaksu 3,00 €/kk lisätään laskuun. Kuukausittaisesta tiliotteesta käy mm. ilmi edellisen laskutuskauden velka, ajankohtainen maksu sekä kuukausikorko. Pienin mahdollinen lyhennyserä on 5,00 €. Saapuneista maksuista otetaan ensin huomioon korkojen ja kulujen osuus. Voit halutessasi maksaa tilivelkaa nopeammin isompina erinä tai koko velan kerralla loppuun. Tilin kuukausikorko on 1,5 % alenevalle pääomalle, limiittikorko on 0,4 % varatulle luottorajalle (kuitenkin vähintään 300,00 €:lle). Luottorajasi määräytyy ensimmäisen tiliostoksesi hinnasta (vähintään 300,00 €), luottorajaa nostetaan kun uusia tilauksia hyväksytään ja aiemmin annettu luottoraja ylittyy. Tilin saldon ollessa nolla, tili suljetaan ilman lisäkustannuksia. Efektiivinen vuosikorko määräytyy luoton määrän ja takaisinmaksuajan mukaan, esim. 1000 €:n pääomalle 12 kk:n luotossa se on 29,84 %, tällöin luoton kulut ovat 184,16 €. Maksun kokonaismäärä on silloin 1184,16 €. Apilanlehdellä on oikeus muuttaa korkoja ja kuluja luottopolitiikan, lainaehtojen, luotonkäsittelykulujen ja muiden luottoon liittyvien kulujen muuttuessa tai sellaisten muutosten yhteydessä, joita ei voitu ennakoida tilin avausvaiheessa. Apilanlehdellä on velvollisuus ilmoittaa muutoksista asiakkaalle kohtuullisen ajan kuluessa. Lue lisää alta.

c)      Kestotilaus. Aloittaessasi kestotilauksen saat uuden paketin kerran kuukaudessa niin kauan kuin itse haluat.

Lyhennysvapaa kuukausi. Tiliehtoja noudattaneella asiakkaalla on oikeus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa. Ensimmäiset neljä kuukautta tilinavaamisen jälkeen eivät voi olla lyhennysvapaita. Ennen lyhennysvapaata kuukautta on oltava ainakin neljä maksullista kuukautta, joiden aikana maksut on hoidettu eräpäivään mennessä täysimääräisenä. Lyhennysvapaan kuukauden korko ja kulut lisätään tilivelkaan, ja lyhennysvapaan kuukauden pitäminen pidentää vastaavasti takaisinmaksuaikaa.

Tilin hyväksyminen. Tili on henkilökohtainen. Tilin takaisinmaksuvelvollisuus on sillä henkilöllä, jonka nimissä tilaus on tehty. Asiakas hyväksyy tiliehdot noutamalla tuotteet postista. Tarkistamme luottotiedot jokaisen uuden tilauksen yhteydessä. Pidätämme oikeuden hyväksyä uuden tilin avaamisen ja uuden tilauksen tekemisen tilille. Pidätämme oikeuden myös useampaan luottotietotarkistukseen ja jo hyväksytyn luoton määrän alentamiseen. Jos uutta tilausta ei hyväksytä, luottosi alenee ajankohtaiseen tilisaldoon. Käteisluoton nostoissa siirrämme rahat pankkitilillesi n. 7 arkipäivän kuluessa. Perusehdot käteisnoston hyväksymiseen: sinun pitää olla täysi-ikäinen, sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä ja sinun pitää asua vakituisesti Suomessa.

Erääntyneet maksut – tilin irtisanominen. Maksusuoritus on maksettava Apilanlehden tilille viimeistään eräpäivänä. Jos sellaisen asiakkaan maksu viivästyy, jolla ei ole Apilanlehti-tiliä, siirretään jäljellä oleva velka 12 kuukauden Apilanlehti-tilille, jolloin sovelletaan voimassaolevia tiliehtoja. Maksuhuomautuksesta lisätään tilivelkaan 5,00 €/huomautus. Tilin voi irtisanoa molemminpuolisella 30 päivän irtisanomisajalla. Jos maksu on viivästynyt yli kuukauden ja on yhä maksamatta, erääntyy koko tilivelka maksettavaksi välittömästi, jos maksuun sisältyy useampi kuin yksi maksuerä tai vähintään 10 % luoton alkuperäisestä määrästä (KSL. 7. luku 16§). Perintäkustannukset sekä kertyneet korot ja kulut veloitetaan asiakkaalta voimassaolevan lain mukaan.

Noutamatta jätetty postipaketti. Jos jätät lähetyksen noutamatta, etkä ilmoita siitä meille, pidätämme oikeuden veloittaa lähetyksen palautus- ja käsittelykustannukset 19,50 €/paketti.

SECCI - Etukäteistietoa kuluttajaluotoista EU:ssa on laadittu standardisoitu lomake kuluttajatiedoille. Lomake on saatavana kotisivuiltamme www.apilanlehti.fi/asiakaspalvelu/secci-lomake . Lomake kertoo luottotarjouksestamme nykyisessä markkinatilanteessa.

Saatavien luovutus. Apilanlehdellä on oikeus luovuttaa tai pantata asiakassaatavat ja niihin liittyvät oikeutensa toiselle luotonantajalle.

Valitukset. Jos olet tyytymätön palveluihimme, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme pikaisesti oikaista virheet tai väärinkäsitykset: Apilanlehti Oy, Asiakaspalvelupäällikkö, PL 173, 00701 Helsinki, puh. 09-686 11 444, s-posti: asiakaspalvelu@apilanlehti.fi. Voit myös saada apua Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta www.kkv.fi

Ylivoimainen este. Apilanlehti ei vastaa seurauksista, jotka johtuvat ylivoimaisesta esteestä (force majeure), esim. lainmuutos, viranomaistoimenpide, sota, lakko, saarto, boikotti, työsulku tai vastaava, vaikka Apilanlehti itse olisi konfliktitoimenpiteessä osallisena. Missään tapauksessa Apilanlehti ei vastaa välillisestä vahingosta.