Avoimia työpaikkoja

Oletko hyvä myyjä? Etsimme sinua!

Apilanlehden keskivertomyyjä ansaitsee n. 3 000 euroa/kk tai enemmän!

Apilanlehden myyjänä saat perusteellisen koulutuksen siihen miten parhaiten voit kommunikoida ja markkinoida Apilanlehden tuotteita kanta-asiakkaillemme. Haluathan tulla osaksi itsevarmaa ja ammattimaista myyntiympäristöä, ansaita hyvän ansion tiimissä, joka on toimittanut preemium tuotteita kuluttajille jo vuodesta 1977!

Työpäivänäsi otat yhteyttä Apilanlehden omiin asiakkaisiin ja myyt erilaisia tuotteita Apilanlehden laajasta valikoimasta. Jotta onnistuisit tässä tehtävässä on tärkeää, että sinulla on reipas työtahti, olet energinen ja pirteä kun kommunikoit asiakkaidemme kanssa, olet tottunut käyttämään puhelinta työkaluna ja sinulla on kova halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi.

Kokemuksesi myynnistä, palveluammateista tai puhelintyöstä on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Yhtä paljon laitamme painoa tuloshakuisuuteen, itsevarmuuteen ja haluun puhua ihmisten kanssa. Persoonallisuus, motivaatio ja potentiaalit nousta meidän seuraavaksi supermyyjäksi on ratkaisevaa palkatessamme myyjiä.

Kiinnostaako sinua ruoanlaitto ja haluat työskennellä laatutuotteiden kanssa?
Yhteinen nimittäjä Apilanlehden työntekijöillä on rakkaus myyntityöhön ja halu palvella asiakkaita hyvin. Meitä kaikkia myös kiinnostaa sisustus ja ruoanlaitto. Apilanlehden lakkaamaton fokus on myyjien korkeassa liikevaihdossa, laajassa tuotevalikoimassa ja hyvissä kampanjatarjouksissa. Apilanlehden konttori on Helsingissä Malmilla isossa valoisassa konttorissa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Apilanlehti voi ylpeänä kerskua eksklusiivisilla tuotteilla, korkeilla palkoilla ja pätevillä johtajilla sekä omalla myyntikoulutuksella, joka on käytettävissä kaikille myyjille.

Apilanlehti tarjoaa:

  • takuupalkan 1800 € kuukaudessa
  • monta hyvää provisiomallia
  • perusteellisen koulutuksen ja mukava työympäristön
  • ilmaisen pysäköinnin, lounassetelit ja liikunta/kulttuurisetelit
  • hyvän työilmapiirin ja runsaasti myyntikannusteita

Edellytämme:

  • palavaa halua myyntityöhön (aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla)
  • kommunikointitaitoa suomeksi, sekä kirjallisesti että suullisesti
  • halua keskustella ihmisten kanssa ja olla osallisena hyvään ilmapiiriin
  • hyviä suosituksia edellisistä työpaikoista

 

Lähetä hakemuksesi pikimmiten, koska otamme yhteyttä mahdollisiin kandidaatteihin heti.

Sähköpostilla: anette.elki@apilanlehti.fi. Voit myös soittaa Anettelle, puh. 040 734 0309.