09-686 11 444
Ostoskärrysi on tyhjä

Asiakaspalvelumme

On tärkeää, että voit tehdä ostoksia turvallisin mielin. Haluamme Sinun olevan tyytyväinen ostoksiisi. Siksi saatkin ostamillesi tuotteille aina reilun vaihto- ja palautusoikeuden. Eikä siinä kaikki. Kun aloitat astiaston tilauksen, varaamme Sinulle koko astiaston. Takaamme Sinulle pysyvän hinnan koko yhtäjaksoisen keräilysi ajan (ei kuitenkaan kerran vuodessa keräiltäville tuotteille). Mitään ostovelvoitetta ei silti ole. Keräilet niin kauan kuin itse haluat.

Kun haluat täydentää astiastoasi lisäosilla, on turvallista tietää, että saat suosituimmille tuotteille 5 vuoden täydennystakuun. Erittäin hyvää palvelua, kun ajattelet, miten nopeasti jotkin astiastot katoavat kaupan hyllyiltä...

Lisäksi tavoitat asiakaspalvelumme helposti puhelimitse, sähköpostilla tai kirjeellä. Onpa kysymyksesi suuri tai pieni, voit aina kääntyä puoleemme. Pyrimme kirjoittamaan tarjoukset mahdollisiman selkeästi, mutta on luonnollista, että Sinulle voi tulla kysyttävää. Asiasi voi koskea juuri saamaasi tilausta tai jotakin, mitä aiot ostaa.

Apilanlehden asiakaspalvelu on aina käytössäsi! Soita meille numeroon 09-686 11 444 tai lähetä sähköpostia.

Anette Elki, asiakaspalvelu