09-686 11 444
Ostoskärrysi on tyhjä

Apilanlehden asiakkuus

"Astiaston ostaminen Apilanlehdeltä on mukavaa, helppoa ja hyvin turvallista."

"Jotkut ystäväni hämmästyvät kovasti, kun sanon ostaneeni upean astiastoni suoraan Apilanlehdeltä. Tuntuu, että monien mielestä posliinia pitäisi ostaa kaupoista.

Astiaston ostaminen Apilanlehdeltä on mukavaa, helppoa ja hyvin turvallista. Astiastot ovat kauniita, korkealaatuisia ja aivan yksilöllisiä. Niitähän saakin vain Apilanlehdeltä.

Lisäksi se on niin yksinkertaista. Minulla on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, voin rauhassa tutkia ja kokeilla tuotetta kotona. Astiasto toimitetaan turvallisissa kuljetuspakkauksissa kotipostiini, ja voin itse valita, miten haluan maksaa. Parempaa tuskin voisi olla!"

Suurin etu Apilanlehdeltä ostaessasi on, että säästät sekä aikaa että rahaa. Sinun ei tarvitse juosta monissa eri liikkeissä. Sinun ei tarvitse jonottaa ja pelätä, että ostamasi posliinituotteet särkyvät niitä kantaessasi. Säästät rahaa, sillä Apilanlehti ostaa tuotteet suoraan valmistajilta ja toimittaa ne sitten Sinulle. Vältämme ylimääräisiä välikäsiä ja voimme näin tarjota Sinulle hyvän hintatason.

Ihmettelet ehkä, kuinka uskallamme lähettää kauniita viinilaseja ja ihania posliiniastiastoja postipakettina. Ratkaisu ovat erikoispakkaukset, jotka on kehitetty meidän tarpeisiimme. Tilaamasi tavarat toimitetaan Sinulle turvallisesti ja vahingoittumattomina. Myös kuljetuspakkausten ulkonäköön on kiinnitetty huomiota. Niinpä ne toimivat mainiosti myös lahjapakkauksina. Kääri vain kauniiseen paperiin!

Monet asiakkaistamme ovat ratkaisseet lahjapulmansa ja keräilevät astiastoa tai aterinsarjaa lapsilleen tai lapsenlapsilleen. Voit lahjoittaa astiaston osat paketti kerraallaan Sinulle sopivassa tahdissa. Anna lahja, jonka koko ja arvo kasvavat vuosi vuodelta.


APILANLEHDEN MARKKINOINTIREKISTERI

1. REKISTERINPITÄJÄ: Apilanlehti Oy, Malmin kauppatie 8 B, 00700 Helsinki. Puh. 09-686 11 444.

2. REKISTERIASIOITA KOSKEVAT TIEDUSTELUT: Tove Laurin-Anderson, Malmin kauppatie 8 B, 00700 Helsinki. Puh. 09-686 11 444.

3. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS: Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain 19 §:n ja 8 §:n 1 momentin 1 kohdan perusteella. Rekisterin sisältämiä henkilötietoja voidaan käyttää lainsäädännön sallimin tavoin Apilanlehti Oy:n ja Apilanlehti Oy:n yhteistyökumppaneiden suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin, mielipide- tai markkinatutkimukseen tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin, sekä asiakasviestintään myös sähköisiä välineitä käyttäen.

4. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ: rekisterissä voidaan käsitellä seuraaviin tietoryhmiin kuuluvia tietoja: nimi, syntymävuosi tai ikä, yhteystiedot (kuten osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero), arvo tai ammatti, äidinkieli, sukupuoli, yksi häneen liitettävä tunnistetieto, sekä edellä olevien tietojen muutostiedot.

5. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET: Apilanlehti Oy voi luovuttaa tietoja lainsäädännön sallimin tavoin muun muassa yhteistyökumppaneilleen markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojensa tällaista luovuttamista. Asiakkaiden henkilötietoja siirretään säännönmukaisesti Apilanlehti Oy:n markkinointirekisteriin sen jälkeen, kun yhtiön ja asiakkaan välinen asiallinen yhteys on katkennut.

6. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET: Asiakasrekisterin käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritetyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Tiedot on suojattu teknisesti.

7. TARKASTUSOIKEUS, TARKASTUSOIKEUDEN TOTEUTTAMINEN JA KIELTO-OIKEUS: Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat Apilanlehti Oy:n markkinointirekisterissä olevat itseään koskevat tiedot. Kirjallinen tarkastuspyyntö lähetetään allekirjoitettuna Apilanlehteen. Pyynnön voi myös esittää henkilökohtaisesti yllä mainitussa toimipaikassa sijaitsevassa osoitteessa. Tarkastuspyynnön voi tehdä maksutta kerran vuodessa. Tarkastuspyyntöön vastataan viivytyksettä, yleensä kahden viikon kuluttua pyynnön esittämisestä. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinointitutkimukseen. Hänellä on lisäksi oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteyttä ja ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjän asiakaspalveluun.