09-686 11 444
Ostoskärrysi on tyhjä

Yhteistyökumppanit

Meillä on ilo työskennellä useiden Euroopan johtavien lasin, posliinin, messingin ja hopean valmistajien kanssa. Yhteistä kaikille näille yrityksille on niiden tuotteiden korkea laatu. Tuotteiden pohjaleimassa on sekä tehtaan oma merkki että Apilanlehden tunnus. Ne takaavat, että tuote on aito ja ainutlaatuinen, ja että voit ostaa sen vain Apilanlehdeltä. Teemme yhteistyötä mm. seuraavien arvostettujen yritysten kanssa: Iittala, Lapponia, Orrefors, Royal Copenhagen, Goebel, Meissen, Mema-GAB, Porsgrund, Skultuna, Studio Glashyttan i Åhus ja Unterweissbach.


Adax logo

ADAX
ADAX on tunnettu ainutlaatuisista ja korkeatasoisista tuotteistaan.

 

Fyrklövern Logo

Oy Apilanlehti/Klöverbladet Ab
Apilanlehden oma tuotemerkki takaa sinulle ainutlaatuisen ja laadukkaan valikoiman tuotteita.

 

Goebel logo

Goebel
Kuuluisa posliinitehdas perustettiin vuonna 1871, ja se kuuluu nykyään alansa tunnetuimpiin valmistajiin.

 

Herend logo

Herend
Herendin posliinitehtaan perinteet ulottuvat vuoteen 1826. Tuotteet tunnetaan korkeasta laadusta sekä tyylikkäistä ja yksityiskohtaisista, tarkasti maalatuista koristeista.

 

Iittala logo

iittala
Suomen suurin ja tunnetuin lasin, posliinin ja taloustavaroiden tuotemerkki. Edustaa suomalaista designia parhaimmillaan.

 

Johanfors logo

Johansforsin lasiruukki
Johansforsin lasiruukilla on tänä päivänä erityisasema ainutlaatuisen taidelasin tuotannossa. Täällä mm. Astrid Gate (Simon Gaten pojantytär) työskentelee. Hänen monivivahteiset kulhot ja graalitekniikalla valmistetut tuotteet ovat teknisesti verrattomia.

 

Kalevala logo

Kalevala Koru
Kalevala Koru toteuttaa kauneimpia koruaiheita, joiden perustana on suomalainen ja muinaispohjoismainen koruperinne.

 

Kosta boda logo

Kosta Boda
Kosta Boda tunnetaan maailmalla käsityöstä ja ainutlaatuisesta muotoilusta. Vuonna 1742 perustettu yhtiö on Pohjoismaiden vanhimpia vielä toimivia alan yrityksiä.

 

Lapponia Jewelry logo

Lapponia Jewelry
Neljässäkymmenessä vuodessa Lapponia Jewerly on luonut maailmanmaineen yrityksenä, joka on alansa ilmaisurikkaimpia ja erikoisimpia omintakeisten ja rakastettujen korujen valmistajia.

 

Mauviel logo

Mauviel
Mauviel-yritys sijaitsee Normandiassa Ranskan länsirannikolla.

 

Meissen logo

Meissenin Posliinitehdas
Meissen-nimen yhdistää ensiluokkaiseen laatuun ja upeaan ammattitaitoon. Posliinitehdas perustettiin 1700-luvun alkupuolella ja heidän symbolinsa on laatutakuu Euroopan edustavammasta posliinista.

 

MemaGAB logo

MEMA-GAB
MEMA on edustanut ruotsalaista hopea- ja käsityöperinnettä jo vuodesta 1849. Taitava käsityö yhdistyy nykyään uudenaikaiseen tekniikkaan. Hopeasineet leimataan hopeaseppien omalla takuuleimalla.

 

Orrefors logo

Orrefors
Jo Pariisin vuoden 1925 maailmannäyttelystä lähtien Orreforsin lasitehdas on kuulunut maailman tunnetuimpiin. Orrefors on luonut upeita tuotteita, joissa lasimassassa on erilaisia värisävyjä ja koristeellisia lasikuplia.

 

Porsgrund logo

Porsgrund
Norjalainen vuonna 1887 perustettu tehdas, joka valmistaa korkealaatuisia posliinituotteita. Ajan mittaan Porsgrundista on tullut norjalaisen kansallisylpeyden symboli.

 

Royal Copenhagen logo

Royal Copenhagen
Paljon tuotteita on valmistunut sen jälkeen, kun Royal Copenhagen Porcelain Manufactory aloitti toimintansa vuonna 1775. Tunnetuin on käsin maalattu Flora Danica -astiasto.

 

Skultuna. logo

Skultuna mässingsbruk
Ruotsalainen Skultuna-messinkitehdas perustettiin vuonna 1607. Se on valmistanut kauniita ja arvostettuja messinkiesineitä jo lähes 400 vuoden ajan.

 

Studio Glashyttan logo

Studio Glashyttan i Åhus
Lasi, Rakkaus ja Tunne - näin kuvataan Studio Glashyttanin työtä. Pariskunta Dreutler/Zirnsack perusti yrityksen vuonna 1977, ja se kuuluu parhaiden taidelasin valmistajien joukkoon.

 

Unterweissbach logo

Unterweissbach
Kuuluisa saksalainen posliinitehdas Unterweissbach perustettiin Baijerissa vuonna 1882. Tehtaalla on yli sadan vuoden kokemus tarkasta työstä, jota mestariveistosten valmistaminen vaatii.