09-686 11 444
Ostoskärrysi on tyhjä

​Lena Linderholm

Lena Linderholm

Lena Linderholm on syntynyt Tukholmassa vuonna 1947. Lena asuu idyllisessä ruotsalaisessa rannikkokaupungissa Vaxholmissa. Hänen ateljeensa sijaitsevat suuressa 1800-luvun talossa Strängnäsissä, Härjedalenissa ja Provencessa. Yhdessä laulavan, maalavan ja soittavan Gösta-miehensä kanssa hän matkustaa ympäri Eurooppaa keräten inspiraatiota taiteelleen.

Vaxholmissa hän hoitaa liikkeittään, luo uusia ideoita taiteellaan, keramiikalla, kankailla ja monella muulla tuotteella. Lena maalaa ja kirjoittaa. Gösta soittaa klarinettia, valokuvaa ja kirjoittaa uusia lauluja. Elämännautinto on heidän pyrkimyksensä, ja sen he jakavat musiikkinsa ja taiteensa kautta.

Provence on usein heidän kohteensa, erityisesti pikkuinen kylä Nyonsin ulkopuolella. Siellä Lena nauttii provencelaisesta valosta, hedelmistä, kukista, luonnosta, ystävällisistä ihmisistä, vuorista, laaksoista, laventelista ja oliivipuista. Tämä kokonaisuus vaikuttaa Lenaan ja hänellä on koko ajan tekeillä öljy- tai akvarellitaideteos.

Lena ja Gösta esiintyvät myös konserteissa, joita he kutsuvat ”Elämännautintona Provence tulo- ja menosuuntaan”. Näin yleisö saa tavata heidät taulujen, taiteilijaelämäntarinoiden, matkamuistojen, laulun ja musiikin kautta.