09-686 11 444
Ostoskärrysi on tyhjä

Julia E. Limpke

Julia E. LimpkeJulia E. Limpke on työskennellyt koko elämänsä ajan pyrkien parantamaan lasten elämää kaikkialla maailmassa. Goebel ja Julia E. Limpke tapasivat Julian kirjojen kautta. Taiteilijan oma poika Marco menehtyi nuorena. Julia loi sen jälkeen Nina ja Marco -hahmot Marcon ja Nina-siskon sekä ystävien innoittamana. Opimme tuntemaan juuri nämä lapset Maalaiselämää-kokoelmassa.

Julia vetosi Goebeliin ja pyysi tehdasta lahjoittamaan osan Nina ja Marco -patsaiden myyntituotosta SOS-lapsikylille, joita löytyy 132 maasta. SOS-lapsikyläjärjestö pyrkii antamaan turvallisen kasvuympäristön ja kouluttautumismahdollisuuden orvoksi jääneille läpsille kaikkialla maailmassa. Goebel on jo pitkään osallistunut sosiaalityöhön ja suostui oitis Julian pyyntöön.

Toivon symboli

SOS-lapsikylien perustaja oli Hermann Gmeiner, itävaltalainen lääketieteen opiskelija, joka eli toisen maailmansodan kauhujen aikaan. Hän jätti opintonsa omistaakseen elämänsä järjestölle, joka löytyy nyt jo 132 maasta ja tarjoaa toisen mahdollisuuden 680 000 lapselle ja nuorelle. Ensimmäinen lapsikylä rakennettiin Itävaltaan vuonna 1949 ja ensimmäinen Euroopan ulkopuolinen lapsikylä Koreaan vuonna 1963. Nina ja Marco ovat paljon enemmän kuin rakkaudella muotoillut posliinipatsaat, jotka herättävät lapsuusmuistot uuteen eloon. Nina ja Marco ovat ahdingossa elävien lasten toivon symboli.

Goebel® on maailmankuulu posliinitehdas, joka yhdistetään ihastuttaviin ja yksityiskohtia myöten täydellisiin posliinipatsaisiin. Käsinmaalatut hahmot ovat persoonallisia ja tunnelmallisia. Kukapa ei tuntisi Hummel-patsaita tai klassista Goebel-enkeliä? Julia E. Limpken kanssa valmistetussa Maalaiselämää-hahmokokoelmassa sekä Jouluseimessä keskipisteessä ovat lapset.